
MEDISTERKAKER MED SURKÅL OG POTETER 540G FJORDLAND
5342522
Medisterkaker er en favoritt på Østlandet! På grunn av krydderne er medisterkaker ofte en del av julemiddagen, men spises også resten av året. Fjordlands medisterkaker er laget av norsk kjøtt og serveres tradisjonelt sammen med brun saus, poteter og klassisk surkål. Retten inneholder 21 % grønnsaker og er en kilde til protein. God middag!
Bestillingsvare, normalt 2 dager
Lignende produkter
Energy kj per 100g | 0.00 |
---|---|
Energy kcal per 100g | 0.00 |
Fat (total) per 100g | 3.90 |
- Saturated fatty aids per 100g | 1.30 |
- Monounsaturated fatty acids per 100g | 0.00 |
- Polyunsaturated fatty acids per 100g | 0.00 |
Carbohydrates per 100g | 9.40 |
- Sugars per 100g | 3.70 |
Dietary fiber per 100g | 1.10 |
Protein per 100g | 3.10 |
Salt per 100g | 0.86 |
InneholderKan inneholde spor av
Gluten | ||
---|---|---|
Hvete gluten | ||
Melk | ||
Bløtdyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Bygg gluten | ||
Havre gluten | ||
Khorasanhvete gluten | ||
Rug gluten | ||
Spelt gluten | ||
Lupiner | ||
Nøtter | ||
Hasselnøtter | ||
Kasjunøtter | ||
Macademiannøtter | ||
Mandler | ||
Paranøtter | ||
Peanøtter | ||
Pekannøtter | ||
Pistasienøtter | ||
Valnøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter |